تاریخ : يکشنبه 24 خرداد 1394

بازدید مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه فنی و حرفه ای از آموزشکده های فنی و حرفه ای منطقه یک کشور

مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در حاشیه همایش ارتباط صنعت با دانشگاه در ارومیه از آموزشکده های فنی و حرفه ای تبریز بازدید کردند.

بازدید مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه فنی و حرفه ای

از آموزشکده های فنی و حرفه ای منطقه یک کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر یزدانیان مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور از کارگاه ها، آزمایشگاه ها و نمایشگاه توانمندی اساتید و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و همچنین از سالن آمفی تئاتر در حال احداث، سالن سلف سرویس، سالن های تربیت بدنی و ساختمان های آموزشی، اداری، دانشجویی این دانشگاه بازدید کردند.

ایشان در ادامه از خوابگاه های دانشجویی در جمع دانشجویان خوابگاه ها حضور یافتند و از نزدیک در جریان فعالیت ها، پتانسیل ها ، ظرفیت ها و مشکلات دانشجویان قرار گرفت.

لازم به ذکر است دکتر یزدانیان در ادامه بازدیدهای خود از آموزشکده های فنی و حرفه ای شماره 2 تبریز و دختران الزهرا(س) تبریز بازدید نمودند.

ایشان درخاتمه از فعالیتهای شبانه روزی وصادقانه جناب آقای دکتر جعفراحمدی شالی ریاست محترم منطقه یک دانشگاه فنی وحرفه ای کشور تقدیر وتشکر نمودند.

• در يکشنبه 24 خرداد 1394
  • در يکشنبه 6 دي 1394