تاریخ : يکشنبه 21 تير 1394

دکترحق پرست:دیدگاه وبینش دکتر جعفراحمدی شالی یک دیدگاه نه تنها ملی بلکه بین المللی است.

در آستانه برگزاری اولین کنفرانس کاربردی بهایابی وبودجه ریزی برمبنای عملکردبارویکرد ملی دکتر جعفر احمدی شالی رئیس منطقه یک کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای بادکتر حق پرست مدیرکل محترم میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری استان دیدار وگفتگو کرد.در این دیدار ابتدا رئیس منطقه یک کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای به تشریح فعالیت ها و اقدامات این دانشگاه در یک سال اخیر پرداختندو هدف اصلی این دانشگاه را تربیت تکنسین ماهر به جامعه صنعت کشوردانست وانعقاد قرار داد12000قطعه ایدم، راه اندازی خط تولید تجهیزات پزشکی، طراحی و ساخت موتور هیبریدی و راه اندازی خط تولید آب صابون نانو و ...راازجمله این فعالیت ها و ورود این دانشگاه به عرصه کارآفرینی واشتغال زایی دانست ودانشگاه فنی وحرفه ای رایک دانشگاه نسل سوم معرفی نمودو در ادامه از برگزاری اوّلین کنفرانس بهایابی و بودجه ریزی برمبنای عملکرد با رویکرد ملّی  در 4 و 5 شهریور ماه سالجاری خبر دادندویکی از سخنرانان  ویژه این کنفرانس راجناب آقای دکترشیرکوند معاون سرمایه گذاری میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری کشور عنوان کردند.

دکتر حق پرست درادامه نیزضمن تقدیر وتشکر ازعملکرد این دانشگاه درسطح منطقه یک کشوردیدگاه

وبینش دکتر جعفراحمدی شالی را یک دیدگاه نه تنها ملی بلکه بین المللی دانست.

ایشان در ادامه افزود:در مقطع کنونی عنوان دکتری رایک معضل دانست وازود این عنوان کمرجامعه ما راشکسته است و این دانشگاه های نسل سوّم  که به عنوان دانشگاه های کارآفرین و ثروت زا عمل میکنند و یا همین دانشجویان آچار بدست دراین جامعه امید آفرین هستندومی بایست به این سمت حرکت کنیم.

ایشان در ادامه افزودند درکنفرانس بودجه ریزی که این دانشگاه  وبه نوعی شهر تبریز شهراولین هامیزبان است می بایست به  در این خصوص حمایت جدّی و همه جانبه  داشته باشیم وی از توریکروزه کندوان ودیگرآثار تاریخی استان برای شرکت کنندگان عزیزدرکنفرانس خبر داد.

• در يکشنبه 21 تير 1394
  • در دوشنبه 22 تير 1394