تاریخ : سه شنبه 10 شهريور 1394

بازدید سرزده فرماندار محترم شهرستان تبریز از مجموعه دانشگاه فنی و حرفه ای

بازدید سرزده فرماندار محترم شهرستان تبریز از مجموعه دانشگاه فنی و حرفه ای

آقای دکتر شهرتی فر فرماندار تبریز با حضور در دانشگاه فنی و حرفه ای تبریز از نزدیک در جریان فعالیت ها و عملکرد این مرکز علمی قرار گرفت. آقای دکتر جعفر احمدی شالی رئیس منطقه یک کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای در این دیدار به تشریح عملکرد مجموعه علمی تحت مدیریت اش پرداخت و خاطرنشان کرد به جرأت می توان ادعا نمود دانشگاه فنی و حرفه ای تنها دانشگاه تقاضا محور و نسل سوّم در سطح منطقه شمالغرب کشور می باشد وی دلیل این امر را ورود دانشگاه به مباحث کارآفرینی و اشتغال زایی ذکر کرد و ادامه داد انعقاد قرارداد تولید 12000 قطعه برای کارخانه ایدم، راه اندازی خط تولید تجهیزات پزشکی در دانشگاه، طراحی موتور بدون سوخت و ... از جمله فعالیت­هایی است که در طول یکسال گذشته صورت پذیرفته است.

ایشان افزودند فضا و امکانات خوب این دانشگاه  که قبلاً  بلااستفاده بوده اند در اختیار فارغ التحصیلان، اساتید و دانشجویان قرار داده شده است تا بتوانند علم را به عمل و ثروت تبدیل نمایند.

ایشان ابراز نمودند «سیاست های علم و فناوری» ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری نبایستی در حدّ حرف بماند و نیاز است عملیاتی و اجرایی شوند که خوشبختانه دانشگاه فنی و حرفه ای در این راستا پیشقدم بوده است.

در ادامه فرماندار محترم ضمن حضور در نمایشگاه دستاوردهای دائمی دانشگاه فنی و   حرفه­ای استان ، از امکانات کارگاهی  و تجهیزاتی مرکز نیز بازدید نموده و راهنمایی لازم را ارئه نمودند.

• در سه شنبه 10 شهريور 1394