تاریخ : يکشنبه 15 شهريور 1394

امکانات فرهنگی و ورزشی دانشگاه در ایام تابستان درخدمت فرزندان عزیزهمکاران

امکانات فرهنگی و ورزشی دانشگاه در ایام تابستان درخدمت فرزندان عزیزهمکاران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کلاسهای ورزشی وفرهنگی برای پرکردن اوقات فراغت فرزندان عزیز کارکنان، ازاول تیر ماه تا شهریور ماه باهمت هیات رئیسه محترم ومعاونت محترم اداری ومالی و دانشجویی در رشته های ورزشی: والیبال /اسکیت /شطرنج / تنیس روی میز / فوتسال ودر رشته های فرهنگی، روخوانی و روانخوانی قرآن، احکام و خطاطی زیرنظر مربیان مجرب برگزار ودرپایان هدایایی به رسم یادبود به این عزیزان تقدیم شد.خاطرنشان می سازداین طرح با استقبال خوب فرزندان همکاران محترم به جهت امکانات مناسب ورزشی وفرهنگی دانشگاه همراه بود.

• در يکشنبه 15 شهريور 1394
  • در يکشنبه 15 شهريور 1394