تاریخ : سه شنبه 3 بهمن 1391

برای اولین بار در ایران و جهان؛ هواپیمای دو نفره فوق سبک بابالهای تاشونده ودم چرخشی در تبریز در چهار مرحله بازه زمانی در حال ساخت می باشد

رئیس منطقه یک دانشگاه فنی وحرفه ای کشور از ساخت هواپیمای دو نفره فوق سبک بابالهای تاشونده ودم چرخشی توسط دانشجویان این دانشگاه باهمکاری خلبان 8سال دفاع مقدس خبرداد.
سید صمد صمدانی اقدم  در گفتگو با خبرنگار آناج بر کارآفرینی ویژه این مرکز تاکید کرد.

رشته متناسب با نیازهای زمانی

رئیس منطقه یک دانشگاه فنی وحرفه ای کشورازراه اندازی اولین مرکز رشد دانشگاه فنی وحرفه ای کشوردراستان درمحل دانشکده فنی وحرفه ای تبریزخبرداد.
وی گفت:‌ازویژگی های دانشگاه فنی وحرفه ای تنوع رشته ای شامل 87رشته است که متناسب با نیازهای زمانی طراحی شده است.
صمدانی اقدام بیان کرد: فارغ التحصیلان این دانشگاه تا 60 درصد وارد بازار کار می شوند و برخی دانشجویان در حین تحصیل جذب صنایع می شوند.

هواپیمای دو نفره فوق سبک بابالهای تاشونده ودم چرخشی در تبریز در 4 مرحله بازه زمانی در حال ساخت می باشد

رئیس منطقه یک دانشگاه فنی وحرفه ای همچنین  از ساخت هواپیمای دو نفره فوق سبک بابالهای تاشونده ودم چرخشی توسط دانشجویان این دانشگاه باهمکاری خلبان 8سال دفاع مقدس، محمد رضایاری خبرداد.

وی افزود:‌ این هواپیما در سازمان ثبت اختراعات کشور به ثبت رسیده  و علاوه برنوآوری های خود در چند زمینه  می توان از آن استفاده  کرد.

صمدانی بیان کرد:‌ استفاده تفریحی،گردشگری، تاکتیکی، عملیاتی و سمپاشی مزارعاز جمله این کاربردها می باشدکه این پروژه درکارگاههای دانشکده فنی وحرفه ای تبریز در حال ساخت می باشد.
رئیس منطقه یک دانشگاه فنی وحرفه ای کشور  بیان کرد: قیمت اولیه این هواپیما بدون توجه به افزایش قیمت ارز در حدود 4 میلیارد ریال پیش بینی شده است.
وی یادآور شد:‌ این هواپیما این قابلیت را دارد که در هر نوع زمینی فرود آمده و در پارکینگ های شخصی نیز جا بگیرد.

تراشه رمز نگار امنیتی در تبریز در مرحله طراحی

وی افزود:‌به غیر از این پروژه یکی از پروژه های مهم ملی دانشگاه فنی وحرفه ای تبریزتراشه رمز نگار امنیتی می باشد.

رئیس منطقه یک دانشگاه فنی وحرفه ای کشور خاطر نشان کرد:‌ این پروژه توسط یکی از اساتید این دانشکده،‌  جناب آقای مهندس یوسفی نیا طراحی شده است.

وی ادامه داد:‌ یکی دیگر از  توانمندیها،‌ ابتکارات و اختراعات دانشجویان واساتید این دانشگاه اختراع دستگاه کپی تراش توسط پژوهشگر برتر وزارت علوم تحقیقات وفناوری در سال 1390،‌ الیاس حدادی بوده است.

منبع : پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج
  • در سه شنبه 3 بهمن 1391