تاریخ : يکشنبه 15 بهمن 1391

بازدید نماینده دانشگاه فنی وحرفه ای در منطقه یک کشور از نمایشگاه ایده ها و اختراعات شهرداری کلانشهرتبریز

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی وحرفه ای تبریز:شهرداری كلانشهر تبریز با همکاري اداره کل ورزش و جوانان آذربايجان شرقي و دفتر استاني بنياد ملي نخبگان، به مناسبت فرارسيدن دهه مبارکه فجر، « نمايشگاه ايده ها و اختراعات » را از 10 تا 12 بهمن ماه سال جاري در پارک شمیم پایداری با حضور اساتيد، پژوهشگران، مخترعين، صاحب نظران و مسئولين شهري و استاني برگزار نمود.

در این نمایشگاه حضور فعال استادان و دانشجویان مشغول و فارغ التحصیل دانشگاه فنی تبریز اعم از آقای دکتر مهدیزاده و  حمید نیکخواه وجود داشتند و بعد از داوری های متعدد از لحاظ پایه علمی و قابلیت تجاری شدن طرح ها داوری هایی به وقوع پیوست.

همچنین جناب آقای مهندس صمد صمدانی اقدم از تمامی غرفه ها بازدید به عمل آوردند و از طرح ها و ایده های مناسب در شرف تجاری کردن آنها به بحث و گفت و گوهای مستقیمی بامخترعین ومبتکرین داشتند.

در مراسم اختتامیه به تمامی شرکت کنندگان گواهی حضور و لوح تقدیر داده شد.

همچنین در روز شنبه 1390.11.14 در نشست صمیمی با نماینده محترم مجلس شورای اسلامی آقای مهندس سعیدی و فرماندار محترم آقای دکتر چمنی برگزار شدکه درخواست ها و انتقادات و نظرات شرکت کنندگان در این نشست مطرحگردید.

اختراعات و ایده های دانشجویان دانشکده فنی وحرفه ای تبریز در این نمایشگاه به شرح زیرمی باشد:

1-گیربکس تایمردار

2-دمپر دورانی برای بالانس