تاریخ : شنبه 28 آذر 1394

سومین کنفرانس بین الملی مدیریت،اقتصاد و حسابداری با مشارکت دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد

به گزارش روابط عمومی،این کنفرانس صبح روز پنجشنبه 26/9/94 باحضور اساتید دانشگاه های کشور دانشجویان رشته های مدیریت،اقتصاد وحسابداری برگزار شد.

دبیر کنفرانس دکترعالی هدف از برگزاری این کنفرانس را تبادل نظر میان اساتید و صاحب نظران رشته های مدیریت ،اقتصاد و حسابداری برشمرد.

دبیر کنفرانس مدیریت،اقتصاد و حسابداری تبادل نظر و اطلاعات را مهمترین و به روز نمودن اطلاعات در این زمینه را لازم و ضروری خواند.

در ادامه سرپرست آموزشکده فنی و حرفه ای ضمن خیر مقدم به حاضرین گفت: بسیار خرسندیم که سازمان ،مدیریت صنعتی تبریز این قدر فعال در زمینه برگزاری چنین کنفرانس هایی عمل می کندایشان در ادامه به معرفی دانشگاه فنی حرفه ای در سطح کشور ومنطقه پرداخت و اهداف مهم این دانشگاه رادر عصر امروزی برشمرد، درجامعه امروزی تنها دانشگاهی هستیم که تقاضا محور هستیم نه عرضه محور.

در ادامه کنفرانس دکتر منادی رئیس فراکسیون دانشگاهیان در مجلس شورای اسلامی و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی باحضور درکنفرانس حضور یافتند به بحث های مدیریتی در برنامه های کلان کشور پرداختند و برای اساتید و دانشجویان آروزی موفقیت نمودند.

در ادامه این کنفرانس بیش از 20نفر از دانشجویان مقاله های خود را در جمع اساتید وصاحب نظران ارائه دادند.

• در شنبه 28 آذر 1394
  • در شنبه 28 آذر 1394