تاریخ : شنبه 5 دي 1394

گرامیداشت 12 ربیع الاول و آغاز هفته وحدت در خوابگاه های دانشجویی

به گزارش روابط عمومی،بمناسبت 12 ربیع الاول و آغاز هفته وحدت سرپرست آموزشکده ، دکتر کیانی با حضور در خوابگاه جنت، آغاز هفته وحدت و ولادت با سعادت رسول مهربانی ها حضرت محمد مصطفی (ص) را به دانشجویان خوابگاه تبریک گفتند و اظهار داشتند اتحاد و وحدت مسلمین رمز پیروزی بر مشکلات فرهنگی و اجتماعی و سیاسی بوده بنابراین دانشجویان ما نیز با گرایش ها و گویش های مختلف در نهایت وحدت و همدلی و صفا و صمیمیت در کنار هم در جهت ارتقاء سطح علمی و معرفتی خویش تلاش نمایند. لازم بذکر است به همین مناسبت با توزیع شیرینی در خوابگاه های جنت و بهار و ستایش این ایام خجسته گرامی داشته شد .

• در شنبه 5 دي 1394