تاریخ : شنبه 21 بهمن 1391

افتتاح پروژه عمرانی

همزمان با افتتاح 30 پروژه عمرانی دانشگاه فنی و حرفه ای به صورت مستقیم از استان فارس با وب کنفرانس توسط معاون محترم اداری و مالی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری جناب آقای دکتر متکان پروژه عمرانی (کارگاه آموزشی) دانشکده فنی و حرفه ای تبریز افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده روز سه شنبه مورخه 17/11/91 با حضور ریاست محترم و معاونین و اساتید و کارکنان و دانشجویان و اصحاب رسانه در محل پروژه حضور داشته و با حول شو قوه الهی با ارتباط مستقیم وب کنفرانس همزمان با 30 پروژه عمرانی دانشگاه فنی و حرفه ای با گزارش نماینده محترم منطقه یک کشوری و رئیس دانشکده فنی و حرفه ای با تایید جناب آقای دکتر متکان و جناب آقای دکتر رضایی پروژه عمرانی دانشکده فنی و حرفه ای تبریز با مساحت 536متر مربع و با اعتبار بالغ بر 3.200.000.000 ریال در محل دانشکده فنی و حرفه ای تبریز افتتاح شد.

• در شنبه 21 بهمن 1391
  • توسط مدیر سایت