تاریخ : دوشنبه 23 بهمن 1391

دیروز همه آمده بودند،برخلاف آن چیزی که دشمنان می گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده ،یوم اله 22بهمن روز نمایش اقتدار وبیانگر وحدت و انسجام ملی انقلاب اسلامی همه آمده بودند کوچک،بزرگ،مرد،زن،دانش آموز،دانشجو،استاد،کارمند،کارگر و همه و همه.

دیروز درست خلاف آن چیزی دشمنان میهن اسلامیمان می گفتند و فقط بخشی از سیل جمعیت در لنز دوربین ها ثبت شد و این بیانگر این است که با وجود همه این تحریم ها و مسائل اقتصادی مردم پشتیبان ولایت فقیه و رهبری هستند و باز هم روسیاهی به دشمنان ماند.

در این میان دانشجویان، اعضای هیئت علمی ، اساتید ، کارکنان ، بسیج دانشجویی ، بسیج کارمندی دانشکده های فنی و حرفه ای تبریز در پی اتحاد و انسجام و هماهنگی گردهم آمدند و هم صدا و دوشادوش ملت شهید پرور ایران اسلامی بار دیگر انسجام و وحدت و بیعت خود را با مقام معظم رهبری تجدید کردند.

• در دوشنبه 23 بهمن 1391
  • توسط مدیر سایت