تاریخ : يکشنبه 2 اسفند 1394

رقابت بیش از 3500 نفر آزمون سراسری نظام مهندسی درمحل آموزشکده فنی وحرفه ای تبریز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای منطقه یک کشوری، بیش از3500نفردر آزمون نظام مهندسیاستان آذربایجان شرقی شرکت کردند.

لازم بذکر است این آزمون در روز های جمعه و پنجشنبه( 29 و 30 بهمن 1394) به میزبانی آموزشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز برگزار شد.
شایان ذکر است، معاون محترم عمرانی استاندار استان آذربایجان شرقی جناب آقای مهندس پورمهدی و مدیر کل راه و شهرسازی استان جناب آقای دکتر اخلاقی از روند برگزاری مصوب این آزمون بازدید به عمل آوردندو از زحمات همکاران وریاست آموزشکده تقدیر و تشکر نمودند.

• در يکشنبه 2 اسفند 1394
  • در يکشنبه 2 اسفند 1394