تاریخ : سه شنبه 18 اسفند 1394

در حاشیه همایش مدیریت بهره وری انرژی از دستگاه CNC (حکاکی لیزری) اهدایی حامی بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی، در حاشیه همایش مدیریت بهره وری انرژی از دستگاه CNC اهدایی برادران سبزی (مدیران شرکت تبریزکار) که از حامیان بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای در ایام الله دهه فجر امسال قول مساعدت با حضور نماینده محترم تام الختیار استاندار آذربایجان شرقی در حوزه علم و فناوری و مدیر منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی تبریز و مدیر عامل محترم شرکت توزیع برق تبریز و برادران سبزی رونمایی و راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی، در حاشیه همایش مدیریت بهره وری انرژی از دستگاه CNC اهدایی برادران سبزی (مدیران شرکت تبریز کار) که از حامیان بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای در ایام الله دهه فجر امسال قول مساعدت با حضور نماینده محترم تام الختیار استاندار آذربایجان شرقی در حوزه علم و فناوری و مدیر منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی تبریز و مدیر عامل محترم شرکت توزیع برق تبریز و برادران سبزی رونمایی و راه اندازی شد. دکتر کیانی رئیس آموزشکده در این مراسم برادران سبزی را بعنوان حامیان اصلی و بزرگ صنعت با دانشگاه معرفی و از حمایت های آنها قدردانی نمودند.

• در سه شنبه 18 اسفند 1394