تاریخ : يکشنبه 5 ارديبهشت 1395

اطلاعیه نقل و انتقال و میهمان برای سال تحصیلی 96-95

نظر به اینکه با تصمیم هیأت رئیسه ی محترم دانشگاه مقرر گردید؛ سامانه ی انتقال و میهمان ویژه ی دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای طراحی، نصب و اجرا گردد، ضروری است دانشجویان متقاضی در اسرع وقت نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه های زیر اقدام نمایند .

اطلاعیه نقل و انتقال و میهمان برای سال تحصیلی 96-95

نظر به اینکه با تصمیم هیأت رئیسه­ ی محترم دانشگاه مقرر گردید؛ سامانه­ ی انتقال و میهمان ویژه­ ای دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ­ای طراحی، نصب و اجرا گردد، ضروری است دانشجویان متقاضی در اسرع وقت نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه های زیر اقدام نمایند .

1- دانشجویانی که متقاضی میهمان و انتقال به سایر دانشکده/ آموزشکده های مراکز وابسته به این دانشگاه میباشند، الزاماً می­بایست نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه ­ی ویژه­ ی مذکور که از تاریخ یازدهم اردیبهشت ماه لغایت دهم خرداد ماه سال جاری فعال می­شود، اقدام نمایند.

* در خصوص نحوه­ ی ثبت درخواست، جدول زمان بندی و چگونگی بررسی درخواست­ها در این سامانه متعاقباً اطلاع رسانی لازم صورت خواهد پذیرفت.

2- دانشجویانی که متقاضی میهمان و انتقال به سایر دانشگاه­ها و مؤسسات آموزش عالی می­باشند، می­بایست جهت ثبت درخواست خود از اول لغایت سی و یکم اردیبهشت ماه سال جاری همانند سال­های گذشته به سامانه­ ی انتقال وزارت متبوع به آدرس (http://mad.saorg.ir ) مراجعه نمایند.

* در ضمن، همانند سال­های گذشته با درخواست میهمانی دانشجویان این دانشگاه در دانشگاه­های آزاد اسلامی، غیرانتفاعی، علمی-کاربردی و پیام نور موافقت نخواهد شد. اما انتقال دائم متقاضیان، در شرایط خاصی که به تأیید معاونت آموزشی دانشگاه یا روسای محترم مراکز رسیده باشد، بلامانع می­باشد.

اداره خدمات آموزشی

• در يکشنبه 5 ارديبهشت 1395