تاریخ : دوشنبه 6 ارديبهشت 1395

شهید صادق عدالت اکبری؛ پانزدهمین شهید مدافع حرم آذربایجان شرقی

پاسدار رشید اسلام صادق اکبری از تبریز(مربی تخریب دوره های تکمیلی بسیج و عضو یگان عمار) در سوریه به خیل شهدای مدافع حریم اسلام پیوست.
شهید صادق عدالت اکبری؛ پانزدهمین شهید مدافع حرم آذربایجان شرقی

به اطلاع کلیه اساتید ودانشجویان عزیزمی رساندشهید از منسوبین نزدیک استاد فرهیخته جناب آقای دکتر مهدی زاده می باشد.
 مراسم شام غریبان این شهید بزرگوار روز دوشنبه 6 اردیبهشت 1395ساعت18 الی 20 درمسجد آیت ا... انگجی واقه در خیابان جمهوری اسلامی  میباشد.
همچنین مراسم سومین روز شهید روز سه شنبه 7 اردیبهشت 1395 30/17 الی 30/19 در مسجد طوبی واقه در آبرسان برگزار خواهدشد
روابط عمومی دانشکده شهادت این شهید والامقام را تبریک و تسلیت عرض نموده ، غفران الهی و علو درجات برای آن شهیدبزرگوار و صبر و شکیبایی به خانواده محترمشان از خدای متعال مسئلت می نماید  .
  • در دوشنبه 6 ارديبهشت 1395