تاریخ : يکشنبه 12 ارديبهشت 1395

پیام رییس دانشگاه فنی وحرفه‌ای به مناسبت فرا رسیدن هفته بزرگداشت مقام معلم

به گزارش اداره کل روابط عمومی، دکتر مسعود شفیعی رییس دانشگاه فنی و حرفه ای در پیامی فرا رسیدن هفته آموزش و بزرگداشت مقام معلم را تبریک گفت.
متن پیام بدین شرح است:
در هفته بزرگداشت مقام معلم، گرامی می‌داریم یاد و خاطره شهید والا مقام آیت‌الله مرتضی مطهری و دیگر معلمان راستینی را که در مسیر ثمربخشی و سرافرازی بوستان تعلیم و تربیت کشور عزیزمان مشقت‌ها دیده و عاقبت جان عزیز خویش را نثار این راه آسمانی کردند.

متن پیام بدین شرح است:
 سال‌ها از شهادت معلم بزرگ انقلاب که امام راحل تعابیر و توصیف‌های بی‌بدیلی را درباره شخصیت و آثارش بیان کردند گذشته است؛ هر سال در سالروز شهادت استاد مطهری و هفته بزرگداشت مقام معلم مراسم‌‌های گوناگونی برگزار می‌شود و مسابقات و جشنواره‌ها و همایش‌های بسیاری به نام شهید مطهری در کشور ما برپا می‌گردد. با این همه، واقعیت این است که افکار و اندیشه‌های والای این متفکر بزرگ آنگونه که باید و شاید در لایه‌های سیاستگذاری‌‌ها و برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی تجلّی نیافته است.
باور محکم دارم که اندیشه‌های شهید مطهری اکنون می‌تواند گره‌گشای بسیاری از مشکلات و چالش‌های فرهنگی جامعه باشد. زمان‌شناسی، ازخود گذشتگی، آزاداندیشی، کلان‌نگری و روشن‌بینی‌های بی‌بدیل آن شهید بزرگ در حوزه‌‌های مختلف فرهنگی، اعتقادی و علمی چراغ فروزانی است که هنوز می‌تواند روشن‌گر راه و مسیر جامعه دینی ما برای طی قلّه‌های سعادت و سربلندی باشد.
اینجانب با تبریک ایام شکوهمند هفته بزرگداشت مقام معلم به همه معلمان و استادان گرانقدر بویژه همکاران عزیزم در دانشگاه فنی و حرفه‌ای، آرزومندم که با بهره‌گیری هرچه بیشتر از اندیشه‌ها و باورهای معلم شهید آیت‌الله مرتضی مطهری در عرصه سیاست گذاری و برنامه‌ریزی‌های فرهنگی و آموزشی دانشگاه بتوانیم در تعلیم و تربیت دانشجویان  عزیز و نجیب دانشگاه فنی و حرفه‌ای بیش از پیش موفق باشیم.

دکترمسعود شفیعی
       رییس دانشگاه