تاریخ : چهارشنبه 15 ارديبهشت 1395

از برنامه جامع اندروید منطقه یک کشوری دانشگاه فنی وحرفه ای رونمایی شد.

سامانه جديد "دانشگاه همراه" به همت متخصصين روابط عمومی واطلاع رسانی منطقه یک کشوری دانشگاه فنی وحرفه ای اين مرکزدرمراسم هفته بزرگداشت مقام معلم طراحي و پياده سازي گرديد. با توجه به گسترش روز افزون استفاده از گوشي هاي هوشمند در سطح جامعه و نيازمندي هاي كاربران دانشگاهي به دريافت خدمات مبتني بر اينگونه گوشي ها، ايده طراحي چنين سامانه اي مطرح شد. "دانشگاه همراه" قادر است خدمات دانشگاهي متنوعي را براي دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشگاه فراهم نمايد. در فاز اول كه در اردیبهشت ماه 95رونمايي شد.

از برنامه جامع اندروید منطقه یک کشوری دانشگاه فنی وحرفه ای رونمایی شد.

سامانه جديد "دانشگاه همراه" به همت متخصصين روابط عمومی واطلاع رسانی منطقه یک کشوری دانشگاه فنی وحرفه ای اين مرکزدرمراسم هفته بزرگداشت مقام معلم طراحي و پياده سازي گرديد. با توجه به گسترش روز افزون استفاده از گوشي هاي هوشمند در سطح جامعه و نيازمندي هاي كاربران دانشگاهي به دريافت خدمات مبتني بر اينگونه گوشي ها، ايده طراحي چنين سامانه اي مطرح شد. "دانشگاه همراه" قادر است خدمات دانشگاهي متنوعي را براي دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشگاه فراهم نمايد. در فاز اول كه در اردیبهشت ماه 95رونمايي شد .

اولين نسخه اين نرم افزار بر روى پلت فرم اندرويد از 15 اردیبهشت 95 در اختيار دانشجويان قرار می گیرد. همچنين کاربردهای دیگر "دانشگاه همراه" مختص اساتيد و كاركنان در آینده نزدیک در دسترس كاربران قرار خواهد گرفت. شايان ذكر است خدمات ارائه شده توسط اين سامانه بتدريج افزايش يافته و تلاش خواهد شد كه تمامي نيازمندي هاي كاربران دانشگاهي به كمك اين سامانه برآورده شود. لازم به توضيح است كه سامانه مذكور بر روي نرم افزار جامع دانشگاه متعلق به منطقه یک کشوری  در حوزه هاي مختلف دانشگاه همچون آموزشي، اداري و مالي، پژوهشي، دانشجويي و فرهنگي مورد استفاده قرار می گیرد، طراحي و پياده سازي شده است .

ازقابلیت های این نرم افزاردسترسی راحت تر به اخبار، اطلاعات دانشگاه فنی وحرفه ای قوانین ومقررات آموزشی، دانشجویی دانشگاه، اتوماسیون تغذیه (رزرو غذا)دسترسی راحت تر به اطلاعات مربوط به دانشگاه در حوزه های آموزشی، دانشجویی، پژوهشی، فرهنگی و....می باشد.

لازم به ذکر است اساتید، همکاران ودانشجویان عزیزمی توانندبرای دریافت فایل اندرویدی فوق از سایت منطقه یک کشوری دانشگاه دریافت نمایند.

• در چهارشنبه 15 ارديبهشت 1395
  • در يکشنبه 19 ارديبهشت 1395