تاریخ : شنبه 25 ارديبهشت 1395

آئین تجلیل از جانبازان دانشکده

به گزارش روابط عمومی ، ریاست محترم منطقه یک کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای به مناسبت اعیاد شعبانیه و روز جانباز از جانبازان دانشکده فنی و حرفه ای تبریز تجلیل و قدردانی نمود.

دکتر غلامرضا کیانی جانبازان را افتخار انقلاب و نظام دانستند و امنیت و آرامش و استقلال و آسایش جمهوری اسلامی را مدیون جانفشانی این عزیزان دانستند و گفتند : اگر این ایثار و خودگذشتگی شما عزیزان نبود معلوم نبود سرنوشت جامعه ما چگونه رقم میخورد. ایشان نظرات سازنده اساتید و همکاران محترم را در رسیدن به اهداف عالیه دانشگاه فنی و حرفه ای موثر دانستند.

ریاست محترم منطقه یک کشوری ازخدمات ارزنده جناب آقای عبدالهی تقدیر و تشکر نمودند و بازنشستگی را به ایشان تبریک گفتند و آرزوی سعادت و سلامت و بهروزی برای ایشان و خانواده محترم نمودند.

در ادامه اساتید و همکاران محترم ایثارگر از زحمات ریاست محترم منطقه تقدیر و تشکر نمودند و برای راه اندازی دفتر شاهد و ایثارگران در مجموعه پیشنهاداتی دادند.

• در شنبه 25 ارديبهشت 1395