تاریخ : سه شنبه 28 ارديبهشت 1395

مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه خوابگاهی بمناسبت هفته خوابگاههای دانشجویی

مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه خوابگاههای جنت و بهار شب روز دوشنبه 95/2/27 در محل نمازخانه خوابگاه جنت برگزار گردید. رئیس آموزشکده پسران تبریز با تاکید بر نقش دانشجویان خوابگاهی در همراهی برنامه های آموزشی و ... و آموزشکده، زندگی دانشجویی و خوابگاهی را از خاطرات شیرین هر دانشجو یاد نمودند.

مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه خوابگاههای جنت و بهار شب روز دوشنبه 27/2/95 در محل نمازخانه خوابگاه جنت برگزار گردید. رئیس آموزشکده پسران تبریز با تاکید بر نقش دانشجویان خوابگاهی در همراهی برنامه های آموزشی و ... و آموزشکده، زندگی دانشجویی و خوابگاهی را از خاطرات شیرین هر دانشجو یاد نمودند. مددی رئیس اداره دانشجویی نیز در این مراسم برنقش همکاری و همراهی دانشجویان در بهبود شرایط معیشتی و نشاط و شادابی حوزه خوابگاهها تاکید نمودند. در پایان مراسم از 26 نفر از دانشجویان نمونه خوابگاههای جنت و بهار با اهداء لوح تقدیر و جوایز قدردانی گردید.

• در سه شنبه 28 ارديبهشت 1395
  • در سه شنبه 28 ارديبهشت 1395