تاریخ : چهارشنبه 29 ارديبهشت 1395

تیم فوتسال دانشجویی در جام یادواره شهدای استان به مقام چهارم دست یافت .

به گزارش روابط عمومی، اولین دوره المپیاد ورزشی دانشگاههای استان با نام کنگره شهدای دانشجو در 7 رشته ورزشی برادران و خواهران با حدود 1200 نفر شرکت کننده با اهداف ذیل به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از مورخه 18/2/95 لغایت 27/2/95 برگزار می شود که دانشگاه فنی و حرفه ای با کاروان 33 نفره متشکل از دانشجویان ، مربیان و سرپرستان در چهار رشته فوتسال ، والیبال ، تنیس روی میز و آمادگی جسمانی در این رقابتها شرکت نموده است . که تیم فوتسال این دانشکده در بین 19 تیم شرکت کننده دانشگاهها ومراکز آموزش عالی به مقام چهارم رسید.

تیم فوتسال دانشجویی در جام یادواره شهدای استان به مقام چهارم دست یافت .

به گزارش روابط عمومی، اولین دوره المپیاد ورزشی دانشگاههای استان با نام کنگره شهدای دانشجو در  7 رشته ورزشی برادران و خواهران با حدود 1200 نفر شرکت کننده با اهداف ذیل به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از مورخه 18/2/95 لغایت 27/2/95 برگزار می شود که دانشگاه فنی و حرفه ای با کاروان 33 نفره متشکل از دانشجویان ، مربیان و سرپرستان در چهار رشته فوتسال ، والیبال ، تنیس روی میز و آمادگی جسمانی در این رقابتها شرکت نموده است . که تیم فوتسال این دانشکده در بین 19 تیم شرکت کننده دانشگاهها ومراکز آموزش عالی به مقام چهارم رسید.

اهداف المپیاد ورزشی

هدف کنگره شهدای دانشجوی استان آذربایجان شرقی

تبيين و ترويج ارزش هاي اصيل انقلاب اسلامي و دفاع مقدس با رويكرد سيره ي شهداي دانشجو

انديشه پروري و معرفت افزايي دانشجويان در راستاي فرهنگديني با استفاده ازسيره ي شهداي دانشجو

ارائه ي الگوهاي رفتاري بر مبناي سبك زندگي شهداي دانشجو

تحقق منويات مقام معظم رهبري در راستاي تكريم و تجليل از شهداي دانشجو

زنده نگه داشتن نام و ياد شهداي دانشجو

ترويج فرهنگ صحيح ايثار و شهادت

تبيين رسالت و جايگاه دانشجويان با رويكرد سيره ي عملي شهداي دانشجو

تبيين و انتقال آرمان هاي ارزشي و بينش هاي صحيح شهداي دانشجو به نسل جوان

جمع آوري و ايجاد بانك اطلاعات شهداي دانشجو جهت ارائه ي خط مشي زندگي شهداي دانشجو

استفاده از ابزارهاي نوين رسانه اي ، هنري و ... جهت ابلاغ پيام شهداي دانشجو

جلب مشاركت و سهيم نمودن نهادهاي فعال فرهنگي در عرصه ي زندگي شهداي دانشجو

ارائه ي الگوهاي رفتاري بر مبناي سبك زندگي شهداي دانشجو

معرفت افزايي دانشجويان در راستاي فرهنگ ديني با استفاده ازسيره ي شهداي دانشجو

در راستای این مسابقات روابط عمومی برای کاروان ورزشی آرزوی موفقیت در تمامی مراحل زندگی را دارد.

• در چهارشنبه 29 ارديبهشت 1395