تاریخ : شنبه 12 تير 1395

حضور خانواده بزرگ دانشگاه فنی وحرفه ای همگام با راهپیمائیان روز قدس

دانشگاهیان منطقه یک کشوری دانشگاه فنی وحرفه ای صبح روزجمعه با حضور در راهپیمائی روز قدس و همراه با خیل عظیم مردم روزه‌دار آذربایجان، بار دیگر حمایت خود را از مستضعفان جهان بویژه ملت مظلوم فلسطین نشان دادند و به فرمان رهبر انقلاب اسلامی لبیک گفتند.
روز

دانشگاهیان منطقه یک کشوری دانشگاه فنی وحرفه ای صبح روزجمعه با حضور در راهپیمائی روز قدس و همراه با خیل عظیم مردم روزه‌دار آذربایجان، بار دیگر حمایت خود را از مستضعفان جهان بویژه ملت مظلوم فلسطین نشان دادند و به فرمان رهبر انقلاب اسلامی لبیک گفتند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی وحرفه ای؛ همزمان با حضور مردم ولایت مدار سراسر کشور در راهپیمایی روز جهانی قدس، هیات رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه با حضور پر شور خود حمایت قاطعانه خود را از مردم مظلوم فلسطین اعلام کردند .

دکتر غلامرضا کیانی رئیس منطقه یک کشوری دانشگاه فنی وحرفه ای، شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس را لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب و اعلام همبستگی به مردم مظلوم فلسطین و انزجار از رژیم خونخوار و آدمکش صهیونیستی اعلام کرد .

• در شنبه 12 تير 1395