تاریخ : دوشنبه 4 مرداد 1395

دوره امداد و نجات رسما آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی، در راستای سیاست های کلی دانشگاه فنی و حرفه ای مرکز آموزش های عالی آزاد و خاص دوره پیشگیری و آمادگی مقابله با سوانح و امداد و نجات با همکاری جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی برگزار شد...

در آئین افتتاح این مراسم دکتر حدادی معاون محترم آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه ضمن خیر مقدم از طرف ریاست محترم منطقه یک کشوری به اهمیت برگزاری دوره های کوتاه مدت پرداختند و هدف از آموزش چنین دوره هایی را ارتقای سطح آمادگی برای مقابله مؤثر با حوادث و کاهش خسارت و اثرهای ناشی از حوادث و سوانح تلقی نمودند و جان انسان را یکی از مهم ترین مسائل جامعه دانستند.

در ادامه جناب آقای عطار شرق استاد این دوره کارگاه خود را شروع و به صورت عملی و تئوری ادامه دادند.

• در دوشنبه 4 مرداد 1395