تاریخ : يکشنبه 17 مرداد 1395

رئیس منطقه یک کشوری از روزنامه اطلاعات بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر کیانی به میمنت بزرگداشت 17 مرداد روز خبرنگار صبح امروز از دفتر روزنامه اطلاعات نمایندگی استان آذربایجان شرقی بازدید کرد. دکتر غلامرضا کیانی که به همراه رئیس اداره دانشجویی و روابط عمومی در دفتر روزنامه ی اطلاعات حضور پیدا کرده بودند ...

دکتر غلامرضا کیانی که به همراه رئیس اداره دانشجویی و روابط عمومی در دفتر روزنامه ی اطلاعات حضور پیدا کرده بودند ضمن ابراز خرسندی و تبریک به مناسبت روز خبرنگار با آقای دکتر نیک رفتار مدیر مسؤل این روزنامه دیدار و گفتگو کردند.ایشان اظهار کردن اهالی رسانه، اهل قلم حلقه پیوند دهنده آگاهی و اندیشه در جامعه کنونی هستند.

دکتر کیانی عنوان نمودند روزنامه ها،اهالی اطلاع رسانی و خبر نقش مهم و تعیین کننده ای در تحقق اهداف عالی نظام جمهوری اسلامی ایران به ویژه دانشگاه ها دارند که این زمینه ساز تعالی روش ها و فعالیت ها و رویه هاست.

در ادامه دکتر نیک رفتار که قریب 50 سال در این عرصه به عنوان یکی از پیشکسوت ترین ها هستند، دانشگاه را محل تعلیم و تعلم دانستند و ایشان با اشاره به تعامل دانشگاه با اهالی رسانه را بسیار ضروری برشمردند.

در خاتمه ریاست محترم منطقه یک کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای با اهدای لوحی از زحمات و تلاش های ارزنده جناب آقای دکتر نیک رفتار در عرصه اطلاع رسانی و خبر تقدیر و تشکر نمودند.

• در يکشنبه 17 مرداد 1395
  • در يکشنبه 17 مرداد 1395