تاریخ : دوشنبه 8 شهريور 1395

شرایط انتخاب واحد

به اطلاع میرساند دانشجویانیکه دارای شرایط زیرمیباشند مجاز به انتخاب واحد نیستند . لذا به منظور پیگیری وضعیت خود از روز شنبه مورخ 13 شهریور به بعد میتوانند به کارشناس آموز ش مربوطه مراجعه نمایند:

اطلاعیه

1. دانشجویانیکه سنوات تحصیلی آنها به هفت ترم یا بیشتر رسیده است (ورودی 921 وقبل ازآن)

تذکر: اگردرسنوات تحصیلی خود یک یادوترم مرخصی بدون احتساب دارید اقدام به انتخاب واحد نمایند.

2. دانشجویانیکه درسابقه تحصیل خود 3 ترم یا بیشترمشروط شده باشند

3. دانشجویانیکه 2 ترم یا بیشترمشروط شده ومعدل کل آنها زیر 10 میباشد.

**** توجه توجه ****

شایان ذکراست کلیه فرایندهای آموزشی (اعم از فرایند فارغ التحصیلی ، درخواست ریزنمرات،ثبت نمرات مهمان رفته درمراکز دیگر ، دریافت نمرات مهمانی خود ، لیست نمرات و صدورنامه مهمانی ، گواهیاشتغال به تحصیل و  .......... ) ازتاریخ 6 لغایت 11 شهریور غیر فعال میباشد لذا خواهشمنداست جهت دریافت هرگونه خدمات آموزشی ازتاریخ 13 شهریور به بعدبه دانشکده مراجعه نمایند.

اداره خدمات آموزشی
  • در دوشنبه 8 شهريور 1395