تاریخ : چهارشنبه 17 شهريور 1395

آئین بزرگداشت ارتقاءآموزشکده به دانشکده

به گزارش روابط عمومی، غلامرضا کیانی رئیس منطقه یک دانشگاه های فنی و حرفه‌ای کشور در مراسم گرامیداشت ارتقاء آموزشکده فنی وحرفه ای تبریز گفت: با موافقت وزارت علوم تحقیقات و فناوری آموزشکده فنی وحرفه ای تبریز، باتلاشهای ریاست محترم عالیه دانشگاه فنی وحرفه ای وتلاشهای همکاران محترم به دانشکده فنی‌ و حرفه‌ای ارتقاء یافت.

آئین بزرگداشت ارتقاءآموزشکده به دانشکده

به گزارش روابط عمومی، غلامرضا کیانی رئیس منطقه یک دانشگاه های فنی و حرفه‌ای کشور در مراسم گرامیداشت ارتقاء آموزشکده فنی وحرفه ای تبریز گفت: با موافقت وزارت علوم تحقیقات و فناوری  آموزشکده فنی وحرفه ای تبریز، باتلاشهای ریاست محترم عالیه دانشگاه فنی وحرفه ای وتلاشهای همکاران محترم به دانشکده فنی‌ و حرفه‌ای ارتقاء یافت.

دکترکیانی ماهیت اصلی دانشگاه‌های فنی و حرفه  ای را تکنسین و کارآفرین پروری بیان کرد.

رئیس منطقه یک دانشگاه فنی و حرفه‌ای  تاکید داشت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به وسیله ارتباط علم فناوری و صنعت پتانسیل خوبی برای گسترش و توسعه استان‌مان دارد.

کیانی اعلام کرد: از سال آینده رشته‌های کارشناسی پیوسته مکانیک و تربیت بدنی در دانشکده فنی و حرفه‌ای تبریز ایجاد خواهد شد.

رئیس دانشگاه تبریز نیز تولید علم راعنصر اصلی خود کفایی صنعت هر کشوری بیان کرد و افزود:  1.6 درصد دانش جهان در کشور ما تولید می‌شود در حالی که کمتر از یک درصد جمعیت جهان را دارا می باشیم و 13 دانشگاه کشورمان جزو دانشگاه‌های تاثیر گذار جهان شناخته شده است.

دکترپور محمدی بیان کرد: در سال‌های گذشته توسعه کمی و مدرک گرایی در آموزش عالی کشور مد نظر بوده ولی بعد از این با تغییر هرم سنی باید توسعه کیفی مورد توجه باشد.

وی تاکید داشت: در 20 سال گذشته شاهد تحول چشمگیری در علم و فناوری بودیم و پس از این باید با توسعه نسل سوم دانشگاه ها که دانشگاهای کارآفرین محور هستند موجب توسعه بیش از پیش کشورمان شویم.

• در چهارشنبه 17 شهريور 1395