تاریخ : شنبه 20 شهريور 1395

ثبت نام پژوهشگر برتر سال 1395

به اطلاع همکاران و پژوهشگران گرامی دانشگاه می رساند؛ با توجه به بخشنامه ارسالی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری "هفدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده" در هفته ملی پژوهش و فناوری برگزار خواهد شد.

ثبت نام پژوهشگر برتر سال 1395

شایسته است پژوهشگران و فناوران واجد شرایط از بین اعضاء هیأت علمی و مدرسان رسمی پس از مطالعه دقیق آیین نامه پیوست و با هماهنگی رئیس مرکز با مراجعه به سامانه پژوهشگر برتر در پورتال معاونت پژوهش و فناوری نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

لازم به ذکر است مهلت ثبت نام تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه 31/6/95 می باشد. مهلت داده شده قابل تمدید نمی باشد.

معاونت پژوهش و فناوری

• در شنبه 20 شهريور 1395