تاریخ : چهارشنبه 28 اسفند 1392

حرمت ایام فاطمیه در نوروز باید حفظ و تکریم شود.

ضرورت تکریم حرمت ایام فاطمیه در ایام نوروز

حرمت ایام فاطمیه در نوروز باید حفظ و تکریم شود

با توجه به متقارن بودن ایام فاطمیه اول و دوم با ایام نوروز باید حرمت، شان و منزلت حضرت زهرا (س) را به نحو مطلوبی حفظ و فضای جامعه فاطمی باشد.

ولایت ‌مداری مهمترین درس در مکتب فاطمی است.

حضرت زهرا (س) در تمام ابعاد اخلاقی، عبادی و سیاسی الگو و اسوه زنان مسلمان است.

زهرای مرضیه (س) تجلی تمام قامت آموزه‌ های پیامبر اسلام (ص) ، مکارم فضایل انسانی و الهی است، زهرای مرضیه (س) الگویی برای زندگی متعالی در ابعاد مادی و معنوی است که فراتر از محور هستى و انگیزه خلقت عالم اعم از آسمان و زمین بود.

الگوبرداری از سبک زندگی امامان معصوم (ع) در زمینه‌ های مختلف می‌ تواند چون چراغی فروزان موجبات هدایت و سعادت شیعیان را فراهم کند، حضرت فاطمه زهرا (س) نخستین مدافع امامت و ولایت و محور اصلی اهل بیت (س) و دارای مقام عصمت است.

ایام فاطمیه بهترین فرصت برای تبلیغ فرهنگ شیعه است، ایام فاطمیه از جایگاه بالایی برخوردار است وگرایش هر چه بیشتر نسل جوان به سوی فرهنگ فاطمی باید اندیشیده شود.

پاسداشت فاطمیه پاسداشت خوبی ها، کرامت های انسانی، ولایت مداری، دین باوری و شعائر الهی است .

Bottom of Form

• در چهارشنبه 28 اسفند 1392