تاریخ : جمعه 17 آذر 1396

پیام تبریک دکتر ناصر شمس به مناسبت روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی وحرفه ای دکتر ناصر شمس در پیامی سالگرد حماسه ۱۶ آذر را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور به خصوص خانواده بزرگ دانشگاهیان فنی و حرفه ای کشور تبریک گفتند
بسم تعالی
جوانان دانشجوی شصت سال قبل با تشخیص به هنگام خود و انجام رسالت خطیر دانشجویی در مقابل زیاده خواهی استکبار جهانی قیام کردند و با تقدیم خون خود نقطه عطفی در تاریخ کشور رقم زدند.

بدون شکّ، نعمت بزرگ استقلال و آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندان بزرگواری است که با خون خود نهال پر خیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.

بصیرت و موقع شناسی دانشجویان، سرمایه ای گران سنگ بوده و همواره موجب رسوایی مستکبران و فتنه گران گردیده و در ۱۶ آذرماه سال ۱۳۳۲، نیز خون پاک سه شهید دانشجوی پیام آور آزادی خواهی و عزت دانشجویان مسلمان ایرانی شد.

دانشگاه محل رشد و بالندگی دانشجویان است. دراين محيط دانشجويان مي بايست خرد‌ورزی، آزاد‌اندیشی، اخلاق‌مداری، شادی، ایمان به حق و عشق به میهن و موقعیت شناسی را بياموزند. اگر در اين مسير روسا و استادان در کنار آنان باشند، به راحتی وبا خیالِ بیشتری به تحصیل خواهند پرداخت. اين رفتار موجب ازبين رفتن ناهنجاری های اجتماعی و ابر سیاه افسردگی خواهد بود.
روز دانشجو، روز تأکید بر نقش بی مانند مجاهدت در راه کسب علم و دانش، در کنار تقویت ایمان دینی و بصیرت سیاسی، در راه پیشرفت مادی و معنوی کشورست.

اینجانب ۱۶ آذر ماه را به عنوان نماد آزادگی و استکبار ستیزی دانشجوی مسلمان گرامی داشته و توفیقات روزافزون شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نمایم.
  • در جمعه 17 آذر 1396