تاریخ : شنبه 16 تير 1397

مراسم دانش آموختگی دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه ای مراغه

نخستین مراسم دانش آموختگی دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه ای دختران مراغه با حضور دکتر غلامرضا کیانی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و دکتر نعمتی مدیر کل دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی استان آذربایجان شرقی مدیر کل دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: سیاست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با توجه به آیین نامه های شورای عالی فرهنگی، مهارت محوری است این دانشگاه سعی دارد دانشجویان خود را بر محور تخصص و مهارت آموزی تربیت و به جامعه تحویل دهد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای  استان آذربایجانشرقی نیز  در این مراسم گفت: حمایت از کار آفرینان و پرورش متخصصان رشته های فنی و حرفه ای از رسالت مهم این دانشگاه می باشد.
دکتر غلامرضا کیانی با اشاره به افزایش روند توسعه این دانشگاه ها در سراسر کشور افزود: در این راستا ملزومات آزمایشگاهی و کارگاهی استان در سال 96 نسبت به سال 95 شانزده برابر افزایش پیدا کرده است.
رییس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران مراغه نیز در مراسم گفت:  هم اکنون  600 دانشجو در چهار رشته کاردانی نقشه کشی معماری، کامپیوتر نرم افزار، حسابداری بازرگانی و شهرسازی در این آموزشکده ه مشغول به تحصیل  می باشند.دکتر پریسا فتحی رضایی افزود: در سالتحصیلی 97-98 علاوه بر 4 رشته در مقطع کاردانی، این آموزشکده در دو رشته حسابداری و کامپیوتر در مقطع کارشناسی دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • در شنبه 16 تير 1397
  • در شنبه 16 تير 1397