تاریخ : پنجشنبه 23 اسفند 1397

جلسه هماهنگی آموزشکده ها و دانشکده های فنی و حرفه ای در راستای اجرای چهارمین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در راستای اجرای بخشنامه وارت علوم، تحقیقات و فناوری به عملی نمودن این بخشنامه با حضور معاون محترم دانشجویی و فرهنگی، رئیس اداره تربیت بدنی و مسئولین تربیت بدنی آموزشکده ها و دانشکده ها برگزار شد.
در این جلسه دکتر یحیی نقی زاده معاون دانشجویی و فرهنگی ضمن خدا قوت به همکاران محترم بر کشف استعدادها و مشارکت حداکثری و ارتقا سلامت جمعی و روانی دانشجویان در عرصه های مختلف تاکید نمودند و امید، ایجاد روحیه و نشاط و امیدواری را یکی از موثرترین راهها برای موفقیت دانشجویان مطرح نمودند. در ادامه جلسه جناب آقای دکتر قنبری رئیس اداره تربیت بدنی ضمن تبریک حلول ماه رجب، قهرمانی دانشجوی تربیت بدنی مهدی پیرجهان را تبریک گفتند و به نحوه شرایط حضور در اجرایی نمودن این المپیاد ورزشی مواردی را مطرح نمودند.

• در پنجشنبه 23 اسفند 1397