تاریخ : چهارشنبه 18 ارديبهشت 1398

مراسم بزرگداشت هفته معلم در دانشکده فنی و حرفه ای میانه برگزار شد

مراسم بزرگداشت هفته معلم در دانشکده فنی و حرفه ای میانه با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدی؛ امام جمعه محبوب و دانشمند میانه، دکتر ساجدی فر؛رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان میانه،دکتر مرادی؛ رئیس دانشگاه پیام نور میانه و جمعی از مسئولین دانشگاه ها،اساتید و کارکنان دانشکده فنی و حرفه ای میانه برگزار شد.
حجت الاسلام محمدی در این مراسم با تأکید بر وظایف سنگین دانشگاه‌ها به عنوان یکی از ارکان توسعه و پیشرفت کشور اظهار داشت: دانشگاه‌ها می‌توانند با تشکیل کار تحقیقاتی و پژوهشی در تولید محصولات ایرانی و همچنین ارتقای کیفیت کالا‌ها نقش موثر داشته باشند، به شرطی که دستگاه‌های دولتی و صنایع به این مراکز اعتماد کنند.
وی افزود:  البته توزیع علم و پژوهش بدون بکار افتادن در چرخه اقتصاد بلااستفاده تلقی می‌شود اینجاست نقش ارتباط با صنعت ملموس تر از گذشته حس می‌شود.
امام جمعه میانه گفت: اهمیت معلمان در مقامِ معماران نسل آینده‌ی ما، ایجاب می‌کند تا فضایی فراهم شود که خردمندترین و کاردان‌ترین افراد جامعه در این شغل شریف، احساس رضایت و خوش‌بینی داشته باشند. وی خاطرنشان کرد: نباید فضای شغلیِ فرهنگیان و جایگاه اجتماعی آن‌ها به سمت و سویی برود که بهترین‌های علمی و نخبگان، اشتیاقی به پذیرش مسئولیت معلمی نداشته باشند زیرا برای معلمی که درگیر دغدغه‌ی حقوق و معیشت خویش باشد، بسیار سخت خواهد بود که از عهده‌ی مسئولیت آموزش و پرورش فرزندان جامعه به درستی برآید.
دکتر کریمی؛ رئیس دانشکده فنی و حرفه ای میانه در این نشست ضمن تبریک هفته معلم خدمت اساتید حاضر و میهمانان، از اهتمام و حمایت ویژه مسئولین شهرستان در راستای توسعه روزافزون دانشکده دولتی فنی و حرفه ای میانه قدردانی کرد.
در این مراسم از اساتید حاضر و همچنین بصورت نمادین از دو نفر از معلمان پیشکسوت و شاخص شهرستان میانه، آقایان سیرانی و محمدپور از سوی دانشکده فنی و حرفه ای تجلیل شد.
  • در چهارشنبه 18 ارديبهشت 1398