تاریخ : چهارشنبه 9 اسفند 1402
کد 2087

دکتر سجاد قطعی بعنوان سرپرست جدید آموزشکده فنی و حرفه ای شهید چمران اهر معرفی شد

روز سه شنبه هشتم اسفند ماه دکتر سجاد قطعی بعنوان سرپرست جدید آموزشکده فنی و حرفه ای شهید چمران اهر معرفی گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، با حضور جواد سقای سعیدی، معاون پژوهش و فناوری و نیز جمعی از همکاران دانشگاه، حکم سرپرستی آموزشکده فنی و حرفه ای شهید چمران اهر به دکتر سجاد قطعی ابلاغ گردید. در این مراسم از زحمات روسای قبلی آموزشکده و مهندس پورمیرزا محمد که پس از بازنشستگی محمدرضا حسن زاده، رئیس سابق آموزشکده عهده دار تمشیت امور جاری مرکز بوده اند، نیز تقدیر و قدردانی شد. همچنین هیأت اعزامی دانشگاه با حضور در فرمانداری شهرستان اهر با ابوالفضل غنی زاده، فرماندار این شهرستان دیدار و گفتگو کردند. غنی زاده در این نشست ضمن تبریک انتصاب سجاد قطعی به سرپرستی آموزشکده فنی و حرفه ای شهید چمران اهر، برای ایشان و مجموعه دانشگاه فنی و حرفه ای استان آرزوی موفقیت و پیشرفت نمود. فرماندار شهرستان اهر با اشاره به حضور نیروهای توانمند و جوان در آموزشکده، خواستار رویکردی نو در راه اندازی رشته های جدید مبتنی بر نیاز منطقه و علم روز شد. گفتنی است سجاد قطعی دارنده مدرک دکتری هوش مصنوعی و عضو هیأت علمی دانشگاه پیام نور اهر می باشد که سابق تدریس در آموزشکده فنی و حرفه ای شهید چمران اهر و همچنین ریاست دانشگاه پیام نور هریس  را در کارنامه دارد.
آلبوم تصاویر مراسم معارفه سرپرست مرکز اهر دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

• در چهارشنبه 9 اسفند 1402