تاریخ : دوشنبه 10 ارديبهشت 1403

انتصاب دکتر الیاس حدادی بعنوان مسئول هماهنگ کننده امور آموزشکده فنی و حرفه ای شماره دو تبریز

طی حکمی از سوی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر الیاس حدادی به عنوان مسئول هماهنگ کننده امور آموزشکده فنی و حرفه ای شماره دو تبریز منصوب گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر ابراهیم احمدی در مراسمی که با حضور جمعی از استادان و کارکنان آموزشکده فنی و حرفه ای شماره دو تبریز در اتاق جلسه این مرکز برگزار گردید، با قدردانی از زحمات و تلاشهای ارزشمند جمیع همکاران در آموزشکده شماره 2 تبریز، خدمات مهندس جواد دخیلی کهنموئی در طول مدت مسئولیت شان در سمت ریاست آموزشکده را شایسته تقدیر دانستند. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان با معرفی دکتر الیاس حدادی بعنوان مسئول هماهنگ کننده امور آموزشکده فنی و حرفه ای شماره دو تبریز تأکید کرد: انتظاری که مجموعه از شخص دکتر حدادی با توجه به شناخت، تجارب و سوابق ارزنده ایشان، دارد، گام برداشتن در مسیر پیشرفت همه جانبه و علمی مرکز با داشتن برنامه ریزی دقیق و بهره گیری از تمامی ظرفیت های آموزشکده می باشد. در خاتمه این مراسم ضمن ابلاغ حکم مسئولیت دکتر الیاس حدادی، از تلاشها و زحمات مهندس جواد دخیلی کهنموئی تجلیل و قدردانی بعمل آمد. گفتنی است دکتر الیاس حدادی از استادان گروه علوم مهندسی دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز می باشد که سابقه معاونت آموزشی این دانشکده را در کارنامه اجرائی خود دارد.
آلبوم تصاویر مراسم تودیع مهندس دخیلی و معارفه دکتر حدادی

• در دوشنبه 10 ارديبهشت 1403