تاریخ : سه شنبه 22 تير 1395

تکریم و معارفه معاون آموزشی،پژوهشی و فناوری

به گزارش روابط عمومی ، ریاست محترم منطقه یک کشوری در آئین تکریم و معارفه معاون محترم آموزشی، پژوهشی و فناوری آموزشکده فنی و حرفه ای تبریز جناب آقای دکتر خیری را در طی این چند سال اخیر مایه خیر و برکت برای نه تنها تبریز بلکه در شورای آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای دانستند و از خدمات صادقانه و ارزنده ایشان قدردانی نمودند و ارتقاء ایشان را از درجه دانشیاری به درجه استادی  در دانشگاه تبریز تبریک عرض نمودند و از خداوند متعال برای ایشان آرزوی توفیقات روز افزون را خواستار شدند. دکتر کیانی انتصاب آقای دکتر حدادی را که یک چهره برجسته علمی هستند برای خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای را یک نعمت بزرگ دانستند و برای ایشان آرزوی موفقیت کردند.

در ادامه دکتر خیری حضور در دانشگاه فنی و حرفه ای را یک فرصت دانستند و از آشنایی با همکاران خانواده بزرگ این دانشگاه ابراز خرسندی نمودند و برای آقای دکتر حدادی آرزوی پیشرفت در کلیه مراحل زندگی را از خداوند متعال طلب نمودند.

دکتر حدادی معاون محترم جدید آموزشی، پژوهشی و فناوری در این مراسم ضمن آرزوی سلامتی و توفیق برای آقای دکتر خیری اظهار داشتند انشاا... با همدلی و همیاری ریاست محترم، اساتید و همکاران در جهت رسالت این دانشگاه تلاش خواهیم کرد.

در خاتمه مراسم ریاست محترم منطقه یک با لوحی از زحمات آقای دکتر حسین خیری قدردانی نمودند و ابلاغ آقای دکتر حدادی را تقدیم کردند.

• در سه شنبه 22 تير 1395
  • در پنجشنبه 24 تير 1395