تاریخ : دوشنبه 11 مرداد 1395

وجه مشترک بسیاری بین دانشگاه فنی وحرفه ای وسازمان فنی وحرفه ای وجود دارد

در راستای سیاستهای اقصاد مقاومتی مبنی براجرایی نمودن فرمایشات مقام معظم رهبری وسیاستهای کلی وکلان کشور در جهت فراهم نمودن زمینه کسب وکار واشتغال ریاست محترم منطقه یک کشوری دانشگاه فنی وحرفه ای با مدیر کل محترم سازمان فنی وحرفه ای استان آذربایجان شرقی دیدار نمودند.

به گزارش روابط عمومی، ریاست محترم منطقه یک کشوری دکتر کیانی در خصوص سیاستهای کلی آموزشی دانشگاه فنی وحرفه ای،موقعیت جغرافیایی در کشوروهمچنین وضعیت دانشجو ومراکز درسطح منطقه یک کشور پرداختند.

دکتر کیانی ازظرفیت وپتانسیل وجایگاه بالای مجموعه دانشگاه فنی وحرفه ای مخصوصا دانشجویان فنی مطرح نمودند.

رئیس منطقه یک کشور در ادامه درخصوص ساختار جدید آموزشی باعنوان مربی فنی در این دانشگاه فعالیت خواهندکردتوضیحاتی ارائه نمودندو ازایجاد رشته کارشناسی پیوسته فنی وحرفه ای در آینده نزدیک خبر دادند.

دکتر کیانی دومجموعه دانشگاه فنی وحرفه ای وسازمان فنی وحرفه ای رایک خانواده مشترک خواندندواین همکاری های مشترک را زمینه خوبی برای اشتغال جوانان دانستند.

معاون محترم آموزشی،پژوهشی وفناوری دکتر حدادی هم دراین نشست مشترک به ظزفیت بالای سازمان فنی وحرفه ای اشاره نمودندودر خصوص برگزاری کارگاههای مشترک وحسن اعتمادسازمان فنی وحرفه ای به دانشجویان وفارغ التحصیلان دانشگاه فنی وحرفه ای ابراز نمودندواین حسن اعتماد را ثمره کسب عناوین ومقام های مختلف در رشته های مختلف در سطح جهانی وکشوری دانستند.

در ادامه این دیدار جناب آقای نماینده مدیرکل محترم سازمان فنی وحرفه ای استان آذربایجان شرقی ضمن ابراز خرسندی درخصوص این دیدار خودرا محصول دانشگاه فنی وحرفه ای( آموزشکده کرمانشاه)معرفی نمودندوتعصب خاص خودرا نسبت به دانشگاه فنی وحرفه ای ابراز داشتند.

ایشان وجه مشترک دانشگاه فنی وحرفه ای وسازمان فنی وحرفه ای رابسیار گسترده دانستندوبه ویژگیهای مشترک اشاره نمودندوعلم را در کنار مهارت یکی از الزامات دانستند.

مدیرکل سازمان فنی وحرفه ای وجه تمایز مشترک،هم اندیشی وتجارب اساتید دومجموعه درکنار هم رابسیار مفید وموثر دانستندوبه تفاهم نامه مشترک این دوخانواده بزرگ اشاره کردند.

درخاتمه این نشست جناب آقای دکتر وکالتی معاون محترم آموزشی وپژوهشی سازمان فنی وحرفه ای نشست های مشترک را زمینه ای برای همکاری های مهارتی،علمی و فنی دانستند.
  • در دوشنبه 11 مرداد 1395
  • در چهارشنبه 20 مرداد 1395