تاریخ : چهارشنبه 20 مرداد 1395

دانشجوی دانشکده فنی وحرفه ای تبریز برای نخستین بار برسکوی قهرمانی ایستاد.

برای نخستین بار دانشگاه فنی و حرفه‌ای بالاتر از تمامی دانشگاه‌های کشور بر سکوی قهرمانی مسابقات تکواندو ایستاد.

به گزارش روابط عمومی، در پایان مسابقات تکواندو سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور که با شرکت 61 تیم برگزار گردید، دانشگاه فنی و حرفه‌ای درتیمی با کسب 2 مدال طلا در اوزان دوم و پنجم توسط وحید پارسایی و علیرضا داوودی و 1 مدال نقره در وزن سوم توسط رضا عرب، عنوان قهرمانی مسابقات را بدست آورد.

لازم به کر می باشد درانفرادی وحید پارسایی مقام اول را کسب نموده است.

گفتنی است وحید پارسایی دانشجوی رشته عمران دانشکده فنی وحرفه ای تبریز می باشد.

ضمن تشکر از حمایت‌های ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر شفیعی و ریاست محترم منطقه یک کشور جناب آقای دکتر کیانی کسب این عنوان ارزشمند را به خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه‌ای تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم.

اسامی تیم تکواندو دانشگاه فنی و حرفه‌ای اعزامی به سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور

ورزشکاران:

1.       قاسم علیزاده سیدآبادی

2.       وحید پارسایی

3.       رضا عرب ترمی

4.       سید مجتبی کسایی فر

5.       مهدی مجازی امیری

6.       علیرضا داوودی

7.       امیر حسین رنجدوست پرچیکلایی

کادر فنی:

8.       حسن امینی (مربی تیم)

9.       منصور جعفری (سرپرست تیم)