تاریخ : دوشنبه 5 مهر 1395

دومین جلسه مسئولین روابط عمومی منطقه یک کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ، دومین جلسه هماهنگی مسئولین روابط عمومی دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای در حاشیه کارگاه آموزشی برقرای ارتباط مؤثر در دانشکده فنی و حرفه ای تبریز برگزار شد...

در این نشست هادی جبارپور مدیر هماهنگی روابط عمومی های منطقه یک ضمن عرض خیر مقدم و تبریک آغاز سالتحصیلی و هفته دفاع مقدس از زحمات ریاست محترم منطقه یک در راستای اهداف عالیه دانشگاه در خصوص برگزاری کارگاه های آموزشی برای ارتباطات مؤثر تقدیر و تشکر نمودند.
ایشان در ادامه جلسه درخصوص راهکار های برای رسیدن به اهداف برقراری ارتباط با مجموعه ها ، سازمانها و ... ارائه دادند و به بروزرسانی سایت مراکز، بروزرسانی پرتال اخبار منطقه یک و همچنین استفاده از فضای مجازی برای معرفی دانشگاه ، استفاده از پتانسیل مطبوعات و جهت دهی چگونگی ارتباط با صنعت و دانشگاه و جذب خیرین برای مراکز تأکید نمودند.
جبارپور تأکید کرد استفاده از پتانسیل و ظرفیت های موجود از نیروی انسانی متخصص و فنی در زمینه و راستای مأموریت های روابط عمومی بسیار کارساز خواهد بود و ایشان در ادامه به ایجاد تشکیل تیم رسانه در زمینه های مختلف و همچنین برگزاری دوره های آموزشی برای روابط عمومی و پرسنل خدماتی برای دوره های تشریفات در آینده نزدیک خبر داد.
در ادامه جلسه مسئولین محترم روابط عمومی مراکز از نحوه ارتباط گیری، همکاری و مسائل و مشکلات مراکز خود را بیان نمودند.

• در دوشنبه 5 مهر 1395