تاریخ : چهارشنبه 15 دي 1395

حضور مسئولین بنیاد شهید و امور ایثارگران در دانشگاه فنی وحرفه ای

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای دکتر کیانی ریاست محترم منطقه یک کشوری در دیداری با مسئولین محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران در جهت رفع مسائل و مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر به بیان دیدگاههای خود و رسالت عظیم دانشگاه فنی و حرفه ای اشاره نمودند.

ریاست محترم منطقه یک کشور در خصوص ارائه تسهیلات رفاهی، خوابگاهی و ... به دانشجویان شاهد و ایثارگر پرداختند و تمامی رفتار سازمانی در خصوص برخورد با دانشجویان شاهد و ایثارگر را بسیار ارزنده و ارزشمند دانستند.

در ادامه مسئولین محترم بنیاد شهید در خصوص چگونگی تسهیلات رفاهی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر مطالبی را ارائه نمودند و مقرر شد پل ارتباطی بین دانشجویان شاهد و ایثارگر با دانشگاه من بعد بهتر و بیشتر از گذشته باشد و شاهد خدمات بهتری از سوی مسئولین دانشگاه و بنیاد شهید و امور ایثارگران باشیم.

• در چهارشنبه 15 دي 1395