تاریخ : شنبه 25 دي 1395

ایجاد فضای معنوی دانشگاه فنی و حرفه ای با حضور شهدای گمنام

به گزارش روابط عمومی، در دیدار ریاست محترم منطقه یک کشور دانشگاه فنی وحرفه ای با مسئولین بسیج دانشجویی استان حضور شهدای گمنام در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی مطرح شد...

جناب آقای دکتر کیانی ریاست محترم منطقه یک کشور ضمن خوش آمد گویی از عملکرد رو به رشد بسیج دانشجویی در سطح دانشگاه فنی وحرفه ای همدلی و همراهی را بزرگترین هدف دانشگاه و بسیج دانستند.

در ادامه ریاست محترم منطقه یک جهت ایجاد فضای معنوی در صحن دانشگاه فنی وحرفه ای با حضور شهدای گمنام را مطرح نمودند و این حضور را برکت مجموعه برشمردند و ایجاد این فضای معنوی با فراهم شدن بستری مناسب در جهت همدلی و همراهی دانشگاه فنی و حرفه ای، بسیج دانشجویی، معاونت فرهنگی شهرداری تبریز و ... تا بنایی ایجاد شود موجب حضور اساتید، دانشجویان و در مراسمات رسمی دانشگاه با ادای احترام به حرمت شهیدان برگزار شود.

در ادامه جناب آقای عبدالله شادی مسئول بسیج دانشجویی استان ضمن تشکر و قدر دانی از همراهی مسئولین دانشگاه قول مساعدت در خصوص حضور شهدای گمنام در صحن دانشگاه فنی و حرفه ای دادند و این حضور را مایه برکت دانستند.

مسئول بسیج دانشجویی استان در خصوص بحث فضای فعالیت بسیج دانشجویی در دانشگاه و کاروان راهیان نور در آینده نزدیک مطالبی را ارائه نمودند.حضور دانشجویان در مناطق عملیات را بستر فرهنگی در سطح دانشگاه دانستند و این تعامل و همکاری با دانشگاه را مایه مباهات دانستند.

• در شنبه 25 دي 1395