تاریخ : پنجشنبه 14 بهمن 1395

جلسه افتتاحیه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

جلسه افتتاحیه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با هدف برنامه ریزی، ساماندهی، هماهنگی و ایجاد بستر مناسب برای فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی در سطح استان با توجه به تجمیع استانی صورت گرفته در محل حوزه ریاست برگزار گردید...

در این نشست دکتر کیانی ریاست محترم منطقه یک کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای با تبریک ایام الله دهه فجر به تشریح فعالیتهای پیشرو پرداخته و خواستار فراهم آوردن بستر مناسب برای اعتلا و تعمیق در تمامی عرصه های فرهنگی و اجتماعی مجموعه شد.

تقویت روحیه جمع گرائی، استفاده از خرد جمعی، زمینه سازی برای رشد و شکوفائی استعدادها در چهارچوب منشور فرهنگی دانشگاه و ارتقاء علمی و فرهنگی اساتید، همکاران و دانشجویان دیگر مطالبات ریاست محترم منطقه یک کشوری دانشگاه فنی و حرفه ای بود.

در ادامه شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی به صورت کارگروهی مشغول کار شده و موضوعات مرتبط را مورد بحث و بررسی قرار داد.

در این جلسه آقای غفور تقی زاده بیرامی با حکم ریاست محترم منطقه به عنوان رئیس اداره امور فرهنگی و فوق برنامه مرکز منصوب شد.

• در پنجشنبه 14 بهمن 1395