تاریخ : سه شنبه 1 آبان 1397

کارگاه آموزشی هفته سلامت روان همزمان با هفته بهداشت و سلامت در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با همکاری مرکز بهداشت دکتر پیله رودی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی،این کارگاه آموزشی هفته سلامت روان با محوریت کسب زندگی سالم، کنترل خشم و مقابله با استرس که به همت اداره دانشجویی و مشاوره برگزار شد که با حضور اساتید و دانشجویان با سخنرانی سرکار خانم ناصری همراه بود.
در این کارگاه نیم روزه معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی جناب آقای دکتر نقی زاده ضمن خیر مقدم به حضار محترم و مدرس دوره و تقدیر از همکاری مرکز بهداشت دکتر پیله رودی که همیشه همگام با دانشگاه بوده‌اند به اهمیت برگزاری این نوع کارگاه‌ها و حضور شایسته دانشجویان عزیز در کارگاه‌های فوق را مهم و به تبیین موضوع این کارگاه پرداختند.
در ادامه کارگاه، سرکار خانم ناصری مدرس دوره به اهمیت موضوع هفته سلامت و زندگی سالم و کنترل خشم در جوانان و سلامت روان را یک موضوع مهم در زندگی اجتماعی دانستند و اثرات آن را در تمامی دوره های زندگی مهم و موثر ارزیابی نمودند و در ادامه دانشجویان سوالات خود را به مدرس دوره مطرح و ایشان پاسخگو شدند.

• در سه شنبه 1 آبان 1397
  • در دوشنبه 14 آبان 1397