آرشیو اخبار مراکز استان آذربایجان شرقی

امام جمعه میانه: توسعه و پیشرفت آموزشکده فنی و حرفه ای میانه باید اولویت اصلی مسئولین شهرستان باشد

(5)

دومین جلسه شورای عالی آموزش شهرستان میانه در سال جاری با حضور امام جمعه،فرماندار، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، رئیس شبکه بهداشت و درمان،مدیر آموزش و پرورش میانه و رؤسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در محل دانشگاه پیام نور میانه برگزار شد.

يکشنبه 3 بهمن 1400
امام جمعه میانه: با تبدیل علم به فناوری می‌توان به تجاری سازی علم و در نتیجه به تولید ثروت و رشد اقتصادی دست پیدا کرد.

(97)

در راستای اجرای دستورالعمل ارتباط با صنعت دانشگاه فنی و حرفه ای، رئیس و همکاران آموزشکده فنی میانه جلسه ای با حضور امام جمعه شهرستان و مدیران عامل کارخانجات فولاد آذربایجان، تیوا صنعت و گیربکس سازی در دفتر امام جمعه میانه تشکیل داده و راههای ارتقا سطح همکاری ها و ارتباط دوسویه بین صنعت و دانشگاه را مورد بررسی قرار دادند.

چهارشنبه 3 آذر 1400
رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجانشرقی در آموزشکده فنی و حرفه ای سراب

(329)

روز دوشنبه هفتم تیرماه، دکتر یوسف داودی، رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی و نماینده مردم شریف سراب در مجلس شورای اسلامی از آموزشکده فنی و حرفه ای سراب دیدار و بازدید کرد.

سه شنبه 8 تير 1400
همزمان با هفته وحدت حوزه و دانشگاه؛ کارکنان دانشگاه های پیام نور و فنی و حرفه ای میانه با امام جمعه محترم شهرستان دیدار کردند

(503)

بمناسبت سالروز شهادت آیت الله شهید دکتر مفتح که به عنوان هفته وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری شده است، رؤسا و جمعی از کارکنان دانشگاه های فنی و حرفه ای و پیام نور میانه با حجت الاسلام والمسلمین محمدی؛ امام جمعه محترم میانه دیدار کردند.

چهارشنبه 10 دي 1399
برگزاری نمایشگاه عکس دفاع مقدس در آموزشکده الزهرا (س) تبریز

(584)

همزمان با هفته دفاع مقدس نمایشگاه عکسی با محوریت ۸ سال دفاع مقدس در آموزشکده الزهرا (س) تبریز برپا گردید.

يکشنبه 6 مهر 1399
نماینده منتخب مردم شریف شهرستان میانه در مجلس شورای اسلامی از آموزشکده فنی و حرفه ای میانه بازدید کرد.

(761)

مهدی اسماعیلی در جریان بازدید از آموزشکده فنی و حرفه ای میانه اظهار داشت: ضرورت دارد پروژه احداث ساختمان آموزشکده فنی و حرفه ای میانه هر چه سریعتر شروع شود.

جمعه 12 ارديبهشت 1399
فرمانده سپاه میانه: نمایندگانی را به مجلس بفرستیم که نسبت به آرمان های انقلاب متعهد باشند.

(708)

مراسم گرامیداشت سالروز قیام 29 بهمن مردم آذربایجان با حضور فرمانده محترم سپاه ناحیه میانه،رؤسای دانشگاه پیام نور میانه و ترکمنچای،مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان و جمعی از کارکنان و دانشجویان در دانشکده فنی و حرفه ای میانه برگزار شد.

يکشنبه 4 اسفند 1398
رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای میانه: دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه آموزش عالی با دوران ستمشاهی قابل قیاس نیست.

(303)

روز یکشنبه 20 بهمن ماه؛ همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر،مراسم بزرگداشتی در دانشکده فنی و حرفه ای میانه با حضور اساتید و کارکنان این دانشکده برگزار شد.

شنبه 26 بهمن 1398
برگزاری مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری در آموزشکده فنی و حرفه ای میانه

(322)

همزمان با هفته پژوهش و فناوری مراسم ویژه ای در دانشکده فنی و حرفه ای میانه با حضور دکتر یعقوبی؛ معاونت محترم سیاسی فرمانداری ویژه شهرستان میانه و دکتر مرادی؛ رئیس دانشگاه پیام نور میانه برگزار شد.

سه شنبه 3 دي 1398
اهدای کمک های کارکنان دانشکده فنی و حرفه ای میانه به دانش آموزان محروم همزمان با بازگشایی مدارس

(258)

همزمان با بازگشایی مدارس و شروع سالتحصیلی جدید، دکتر سعید کریمی؛ رئیس دانشکده فنی و حرفه ای میانه به همراه جمعی از کارکنان این مرکز از مدرسه ابتدایی دانش بازدید کرده و از نزدیک در جریان مشکلات این مدرسه محروم و کم برخوردار قرار گرفتند.

يکشنبه 7 مهر 1398