آرشیو اخبار مراکز استان آذربایجان شرقی

نماینده منتخب مردم شریف شهرستان میانه در مجلس شورای اسلامی از آموزشکده فنی و حرفه ای میانه بازدید کرد.

(81)

مهدی اسماعیلی در جریان بازدید از آموزشکده فنی و حرفه ای میانه اظهار داشت: ضرورت دارد پروژه احداث ساختمان آموزشکده فنی و حرفه ای میانه هر چه سریعتر شروع شود.

جمعه 12 ارديبهشت 1399
فرمانده سپاه میانه: نمایندگانی را به مجلس بفرستیم که نسبت به آرمان های انقلاب متعهد باشند.

(118)

مراسم گرامیداشت سالروز قیام 29 بهمن مردم آذربایجان با حضور فرمانده محترم سپاه ناحیه میانه،رؤسای دانشگاه پیام نور میانه و ترکمنچای،مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان و جمعی از کارکنان و دانشجویان در دانشکده فنی و حرفه ای میانه برگزار شد.

يکشنبه 4 اسفند 1398
رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای میانه: دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه آموزش عالی با دوران ستمشاهی قابل قیاس نیست.

(105)

روز یکشنبه 20 بهمن ماه؛ همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر،مراسم بزرگداشتی در دانشکده فنی و حرفه ای میانه با حضور اساتید و کارکنان این دانشکده برگزار شد.

شنبه 26 بهمن 1398
برگزاری مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری در آموزشکده فنی و حرفه ای میانه

(172)

همزمان با هفته پژوهش و فناوری مراسم ویژه ای در دانشکده فنی و حرفه ای میانه با حضور دکتر یعقوبی؛ معاونت محترم سیاسی فرمانداری ویژه شهرستان میانه و دکتر مرادی؛ رئیس دانشگاه پیام نور میانه برگزار شد.

سه شنبه 3 دي 1398
اهدای کمک های کارکنان دانشکده فنی و حرفه ای میانه به دانش آموزان محروم همزمان با بازگشایی مدارس

(206)

همزمان با بازگشایی مدارس و شروع سالتحصیلی جدید، دکتر سعید کریمی؛ رئیس دانشکده فنی و حرفه ای میانه به همراه جمعی از کارکنان این مرکز از مدرسه ابتدایی دانش بازدید کرده و از نزدیک در جریان مشکلات این مدرسه محروم و کم برخوردار قرار گرفتند.

يکشنبه 7 مهر 1398
رئیس دانشکده فنی و حرفه ای میانه : جهت برقراری تعامل سازنده با صنایع فعال موجود در شهرستان، هر اقدامی که لازم باشد انجام خواهیم داد

(232)

در راستای تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه که جزء سیاست های راهبردی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور می باشد،این هفته دکتر کریمی؛ رئیس دانشکده فنی و حرفه ای میانه به دیدار مهندس وزیری؛مدیرعامل کارخانه سیلوسازی شهرستان آبیک رفت.

سه شنبه 8 مرداد 1398
معاون عمرانی فرمانداری ویژه شهرستان میانه: رمز موفقیت کشورهای توسعه یافته ارتباط مستمر دانشگاه ها با صنعت است

(164)

در راستای تحقق شعار سال جدید که با عنوان رونق تولید توسط مقام معظم رهبری نامگذاری شده است و با توجه به تأکیدات آقای دکتر صالحی عمران؛ ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای کشور مبنی بر لزوم تقویت و تجهیز کارگاه ها با تولیدات داخلی و برند ملی،جلسه ای با حضور مهندس مشایخی؛معاون عمرانی و امور برنامه ریزی فرمانداری ویژه شهرستان میانه،مهندس امدادیان؛رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت،مهندس علوی؛ مدیر کارخانه صبا لوله و آقای مهندس جلوداری؛از فعالان اقتصادی شهرستان میانه در محل آموزشکده فنی و حرفه ای میانه برگزار شد.

جمعه 14 تير 1398
 به مناسبت آزاد سازی خرمشهر برگزاری مسابقه دارت در بین همکاران و خاطره گویی رزمنده دفاع مقدس جناب آقای سلطانی

(203)

۵ خرداد ۱۳۹۸ آموزشکده فنی و حرفه ای دختران مراغه

سه شنبه 7 خرداد 1398
جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) و تقدیر از برگزیدگان مسابقات ورزشی درون دانشگاهی و اتاقهای نمونه سراهای دانشجویی

(193)

دوشنبه ۳۰ اردیبهشت سالن شهریار آموزشکده فنی شماره ۲ آذربایجان شرقی با مدیحه سرایی حاج آقا طالبی.

چهارشنبه 1 خرداد 1398
روابط عمومی آموزشکده فنی و حرفه ای میانه به عنوان روابط عمومی برتر شهرستان میانه برگزیده شد

(184)

مراسم بزرگداشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی ، با حضور معاون محترم استاندار و فرماندار شهرستان ویژه میانه، رؤسا و مسئولین روابط عمومی های ادارات شهرستان در محل سالن اجلاس فرمانداری برگزار شد.

چهارشنبه 1 خرداد 1398